miercuri, 5 decembrie 2007

Party Lansare cu Dj Ubic si Dj Swamp



BLANA

2007

Asociaţia Cultural Urbană vă invită să participaţi vineri 7 decembrie, orele 19.00 la lansarea revistei de cultura urbana si sporturi extreme BLANA care va avea loc in Muzeul National de Arta Contemporana - MNAC din Bucuresti (Mediateca)

Revista BLANA este o publicatie care sustine si prezinta platforma generală a unor stiluri de exprimare tipice culturii urbane sau a sporturilor extreme.

Subiecte ca: graffiti, street art, skateboarding, snowboarding, rollerskating sunt principalele directii pe care autorii articolelor va invita sa le parcurgeti. Pe langa prezentari de expoziţii de street art sau skate art, reportaje despre graffiti, concursuri de skateboard, de snowboard, revista vă propune şi interviuri cu reprezentanţi de seamă ai acestor domenii. Mai mult decât atât subiectele abordate nu se limitează doar la peisajul Bucureştiului sau al României ci se extind la nivel internaţional.

Realizată nu doar pentru tinerii interesaţi de cultură urbană sau de sporturi extreme, subiectele abordate sunt accesibile si pentru alte categorii de public.

Cu un continut si un aspect grafic atractiv, BLANĂ este o publicaţie care vorbeşte despre nou, promovează şi susţine noul in toate formele lui de manifestare într-un stil inedit, accesibil şi dezinvolt.

Lansarea revistei BLANĂ este organizata de Asociaţia Cultural Urbană

Parteneri: MNAC, Boarders, Ollie Gang Shop, Rulez

Partenerii media ai evenimentului sunt 24FUN, snowboard.ro, GetLoaded.ro

Sponsor: FruFru

Evenimentul va avea loc in Mediateca (etaj 4) Muzeului Naţional de Artă Contemporană, Bucuresti, Palatul Parlamentului, accesul prin Calea 13 Septembrie. (www.mnac.ro)

16 comentarii:

vlad dumitrescu spunea...

poate aveti nevoie si de niste poze cumsecade, ca de obicei ies niste rahaturi in reviste de genul asta
www.flickr.com photos vlad_dumitresco

Mihai Neom spunea...

pentru ca te autoinviti la modul asta atat de prost, probabil nu vom colabora prea curand. si nici o revista nu vei primi macar. la revedere :) (smileyface)

Matei spunea...

foarte foarte buna initiativa! respect! era si cazul...v-am publicat si eu un anunt pe blog! bafta!

Abis spunea...

si daca nu am reusit sa ajung la lansare de unde achizitionez si eu revistacare sunt acele magazine de specialitate?

SCriBu spunea...

Vreau să ştiu ce să înţeleg prin "magazine de specialitate" (numai skateshop-uri?)

Baftă!

rulez spunea...

da, revista se va gasi in "sk8 shopuri" si "graff shopuri" iar in curand si pe retzeaua globala WWW , daca aveti si alte sugesti va rugam nu ezitati :)

ion spunea...

am fost la lansasare. si a fost foarte fain(mi-a placut mult locatia)..n-am mai gasit revista atunci, insa am luat-o astazi din Rulez. (nicolae, ai omis sa precizezi ca "sk8 shopurile" sunt doar Rulez,Olie Gang Shop si Boarders).Felicitari, si la cat mai multe nr.!


aa..intrebare:"de ce se num.Blana?"

rulez spunea...

in bucuresti primul nr al revistei se va gasi doar in cele trei magazine mentionate de Ion, pe viitor sperand la colaborari si cu restul, DAR sk8 shopuri sunt si in alte orase precum, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Deva, Galati, Miercurea Ciuc ,Oradea, Tg Mures, Timisoara unde revista va fi disponibila.

Numele de BLANA... pt ca poate sa primeasca f multe intelesuri din toate domeniile abordate in revista si s-a incercat o impartialitate

ion spunea...

poze de la lansare sunt?

Costashul spunea...

poze la http://www.sunetesubsol.net/v5/index.php?option=com_content&task=view&id=1333&Itemid=109

Costashul spunea...

si aici http://www.stencil.ro/2007/12/imagini-de-la-lansarea-revistei-blan.html

Spoy spunea...

tare.. de tot felicitari...bafta in continuare..si din craiova:
http://tkpiks.blogspot.com/

ion spunea...

cand o sa apara urmatorul numar?...il astept foarte nerebdator:)

Nicoli Miller spunea...

hi! i'm brazil..comenta no meu blog plis!!!!!!!!!!

ok?!


bay bay

nicoli miller

Mihai spunea...

Felicitari pentru ce faceti si ce sunteti. Felicitari ca va tineti de treaba. Eu am insa o rugaminte la voi: scriu la un ziar si saptamanal am o rubrica in care vorbesc despre site-uri inteligente atat dpdv al informatiei, cat si al prezentarii. Maine vreau sa apara un articol despre site-ul revistei Blana. E vreo problema?

Peace!

rulez spunea...

:) a aparut articolul? postezi si 9 un link ?